Repetities en jaarlijkse acties

Repetities en jaarlijkse acties

Helaas betekenen de nieuwe aangescherpte maatregelen voor zowel de harmonie als ook de percussiegroep dat we voorlopig niet kunnen repeteren. Hoe jammer is dat, zeker nadat we net nieuwe stukken op de pupiter gekregen hebben. Gelukkig mogen we wel thuis oefenen. En dat kan zelfs met ondersteuning van Youtube waar veel van de arrangementen die we spelen terug te luisteren zijn.

In deze maanden worden bij de Flos ook altijd loten voor de grote clubactie verkocht. Gelukkig voor ons kunnen die geheel corona-proof online besteld worden. Iedereen die ons nog een extra hart onder de riem wil steken kan via de link loten kopen.

De sinterklaas-poppen actie slaan we dit jaar even over vanwege corona.

Over de auteur

isoldephilips administrator